Energy Lab

Mik je op een persoonlijke toptijd of wil je zonder blessures toewerken naar D-Day door een juiste trainingsopbouw? Dan start hier je voorbereiding.

Menzis 4 Mijl van Groningen biedt je, in samenwerking met Energy Lab, alles wat je nodig hebt om een perfecte Tilburgse Kermisrun te lopen. Van een conditietest tot een persoonlijke coach in de Hardlopen met Evy app.

Energy Lab staat bekend als dé referentie op het vlak van trainingsbegeleiding. Zowel recreatieve als competitieve lopers konden al terecht in de labo's in Leuven, Paal-Beringen, Gent en Rotterdam voor een conditietest, uitgebreid advies en een daaraan gekoppeld trainingsschema.


Conditietest lopen

Niet enkel topsporters hebben nood aan een goed onderbouwd trainingsschema. Ook als recreatieve sporter kan je met een schema op maat makkelijker en efficiënter jouw doel halen. Met deze looptest brengen we jouw conditie in kaart en haal je met je vingers in je neus de finish.

Reserveer online

Hardlopen met Evy


Start vandaag nog met jouw training dankzij de Hardlopen met Evy app. De app bevat 25 schema’s die je begeleiden naar jouw (eerste) 5 km, 10 km, 10 miles en (halve) marathon.

Download de app en ontdek meteen welk schema bij jou past!

Download de app

Het motiveert me! Als zeer recreatieve, beginnende (niet meer zo jonge) sporter is het dankzij de goede uitleg en het haalbare schema dat ik het lopen nog niet opgegeven heb. In tegendeel: het motiveert me om elke week 3 keer te trainen!

- Jordy D.B.
De ideale app voor beginnende lopers, met deze app leer je in 30 lessen 5km lopen aan één stuk! Daarna zijn er verschillende reeksen om op te bouwen naar grotere afstanden of betere snelheden! Je kan deze koppelen met strava zo komen je prestaties ook daar automatisch tevoorschijn! Tevens krijg je handige tips & tricks van opwarming tot voedingsadvies! Wil jij leren lopen dan is deze app zeker iets voor jou!

- Ilse E.
Tilburgse Kermisrun gaat niet door in 2021

De organisatie heeft besloten dat de Tilburgse Kermisrun dit jaar niet doorgaat in verband met de onzekere ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus). De inschrijving was nog niet geopend.

Lees meer