Inschrijven

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

De inschrijving voor de derde editie opent in 2020.

GROEPSINSCHRIJVING

10 tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via een groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal en je krijgt achteraf een factuur van de betaling. Hier wordt ook het tarief gehanteerd van €25,- per deelnemer (vanaf 12 juli €27,50 per deelnemer).

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

5 km of 10 km

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Tijdens het inschrijven vragen we je om aan te geven welke afstand je van plan bent om te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing nog kiezen voor de 5 km of de 10 km. Voor beide afstanden wordt hetzelfde tarief gehanteerd. De start en de finish van beide routes zijn op dezelfde plek. 

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straten, op trappen en door de attracties te laten lopen zullen de deelnemers in waves vertrekken. 

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer (t/m 8 juli)
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km door attracties en unieke locaties
  • Een gratis Tilburgse Kermisrun shirt (vanaf 18 juni, geen garantie meer op jouw shirt maat)
  • Unieke Tilburgse Kermisrun medaille
  • Een heerlijk brunchpakket na de finish
  • Smakelijke verassingen op het parcours
  • Gratis tassenafgifte op eigen risico
  • Kleedgelegenheid
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 km

Extra opties:

Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,- ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.

Algemene voorwaarden

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

Tilburgse Kermisrun gaat niet door in 2021

De organisatie heeft besloten dat de Tilburgse Kermisrun dit jaar niet doorgaat in verband met de onzekere ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus). De inschrijving was nog niet geopend.

Lees meer