Nieuws

juli 2019

maandag 08.07.2019

Tilburgse Kermisrun - Parcourskaart.png
Parcours Tilburgse Kermisrun bekend!

Op zaterdag 20 juli gaat de tweede editie van de Tilburgse Kermisrun van start bij 013 Poppodium Tilburg. Deelnemers krijgen de keuze om een vernieuwd parcours van circa 5 km of 10 km af te leggen waarbij door en langs 22 bijzondere attracties en gebouwen van de Tilburgse Kermis en het centrum van Tilburg gelopen wordt.

lees meer

vrijdag 12.07.2019

TKR - Bijna uitverkocht.png
Tilburgse Kermisrun bijna uitverkocht!

Op zaterdag 20 juli, de tweede dag van de Tilburgse Kermis, gaat de tweede editie van de Tilburgse Kermisrun van start. Na een succesvolle eerste editie heeft het unieke hardloopevenement dit jaar aan populariteit gewonnen. Mensen die nog graag mee willen lopen doen er verstandig aan niet te lang te wachten met inschrijven aangezien er nog maar een beperkt aantal startnummers beschikbaar zijn.

lees meer

vrijdag 19.07.2019

Nieuwsbericht - Weer.png
Weersverwachting Tilburgse Kermisrun

Naar verwachting wisselen bewolkte en zonnige periodes elkaar zaterdag af. De temperatuur loopt op van een aangename 20 graden om 08.00 uur naar 24 graden om 14.00 uur. De luchtvochtigheid ligt in de ochtend en het begin van de middag rond de 70% waardoor het broeierig aanvoelt. De kans op regen in de ochtend is zo'n 50%. Er staat een matige zuidenwind met windkracht 3.

lees meer

zaterdag 20.07.2019

Tilburgse Kermisrun - Nieuwsbericht pers.png
Uitverkochte tweede Tilburgse Kermisrun wederom een succes!

Vandaag stond de tweede kermisdag in het teken van de tweede editie van de Tilburgse Kermisrun. Maar liefst 1.200 sportievelingen stonden in een roze T-shirt aan de start van een uitverkochte editie en genoten van een vernieuwd parcours met enerverende attracties en gebouwen. Een aantal hoogtepunten waren het reuzenrad, de achtbaan en het funhouse Heroes City XXL.

lees meer

woensdag 24.07.2019

Tilburgse Kermisrun - Nieuwsbericht foto.png
Alle foto's en de aftermovie staan online

Zaterdag stond de tweede kermisdag in het teken van de tweede editie van de Tilburgse Kermisrun. Maar liefst 1.200 sportievelingen stonden in een roze T-shirt aan de start van een uitverkochte editie en genoten van een vernieuwd parcours met enerverende attracties en gebouwen. Een aantal hoogtepunten waren het reuzenrad, de achtbaan en het funhouse Heroes City XXL. Alle foto's en de aftermovie kun je vinden in het fotoalbum op onze Facebook-pagina en op de website.

lees meer
Tilburgse Kermisrun gaat niet door in 2021

De organisatie heeft besloten dat de Tilburgse Kermisrun dit jaar niet doorgaat in verband met de onzekere ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus). De inschrijving was nog niet geopend.

Lees meer