Parcours Tilburgse Kermisrun bekend!

images

Op zaterdag 20 juli gaat de tweede editie van de Tilburgse Kermisrun van start bij 013 Poppodium Tilburg. Deelnemers krijgen de keuze om een vernieuwd parcours van circa 5 km of 10 km af te leggen waarbij door en langs 22 bijzondere attracties en gebouwen van de Tilburgse Kermis en het centrum van Tilburg gelopen wordt.

De start- en finishlocatie zijn te vinden bij 013 Poppodium Tilburg. De route brengt de lopers onder meer langs de poffertjessalon, het reuzenrad, de botsauto’s en een achtbaan. Daarnaast nemen de lopers ook een kijkje in de keuken van onder andere Intermezzo, Coolblue, Pathé, Decathlon en de LocHal. De deelnemers starten op zaterdag 20 juli om 09:30 uur en krijgen een medaille, t-shirt én een ontbijtpakket aangeboden. Klik hier voor het volledige parcours.

Inschrijven
Voor de tweede editie van deze fun run hebben zich al enorm veel sportievelingen uit alle hoeken van het land ingeschreven. We raden je aan niet te lang te wachten met inschrijven aangezien de startnummers erg hard gaan. Je kunt je hier nog inschrijven.  

Tilburgse Kermisrun gaat niet door in 2020

De organisatie heeft besloten dat de Tilburgse Kermisrun dit jaar niet doorgaat in verband met de onzekere ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus). De inschrijving van het evenement, dat gepland stond op zaterdag 18 juli 2020, was nog niet geopend.

Lees meer