Tilburgse Kermisrun bijna uitverkocht!

images

Op zaterdag 20 juli, de tweede dag van de Tilburgse Kermis, gaat de tweede editie van de Tilburgse Kermisrun van start. Na een succesvolle eerste editie heeft het unieke hardloopevenement dit jaar aan populariteit gewonnen. Mensen die nog graag mee willen lopen doen er verstandig aan niet te lang te wachten met inschrijven aangezien er nog maar een beperkt aantal startnummers beschikbaar zijn.

De Tilburgse Kermisrun
Deze unieke fun run gaat over de Tilburgse Kermis en door bijzondere locaties in het centrum van Tilburg. Deelnemers krijgen de keuze om een vernieuwd parcours van circa 5 km of 10 km af te leggen waarbij door en langs 22 bijzondere attracties en gebouwen gelopen wordt. De start en finishlocatie bevinden zich in 013 Poppodium Tilburg.

Routes
Na een wekenlange voorbereiding publiceerde de organisatie vorige week de parcourskaart met de vernieuwde routes. De verwachting is dat de meeste lopers voor de 10 km gaan kiezen aangezien deze route de deelnemers langs meerdere populaire kermisattracties leidt waaronder de poffertjessalon, het reuzenrad, Heroes City XXL en de suikerspinkraam. Andere highlights van de routes zijn Coolblue XXL, Pathé, Decathlon, de LocHal, Eve, Doloris Rooftop, de botsauto’s en de achtbaan. Naast de locaties wordt de route van sfeer voorzien door muzikale acts en staan de deelnemers een aantal (smakelijke) verrassingen te wachten. De volledige route is hier te bekijken.

Inschrijven
Ondanks dat er nog maar een beperkt aantal startnummers beschikbaar zijn is inschrijven nog mogelijk. We adviseren je om niet te lang te wachten met inschrijven zodat je niet misgrijpt. Wacht niet te lang, want op = op!

Tilburgse Kermisrun gaat niet door in 2021

De organisatie heeft besloten dat de Tilburgse Kermisrun dit jaar niet doorgaat in verband met de onzekere ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus). De inschrijving was nog niet geopend.

Lees meer