Tilburse Kermisrun gaat niet door in 2020

images

De organisatie heeft besloten dat de Tilburgse Kermisrun dit jaar niet doorgaat in verband met de onzekere ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus). De inschrijving van het evenement, dat gepland stond op zaterdag 18 juli 2020, was nog niet geopend.

‘’In de voorbereiding van het evenement lopen wij door de ontwikkelingen rondom het virus tegen te veel onzekerheden en deadlines aan die een succesvolle derde editie in de weg staan. Daarnaast is het nog uiterst onzeker hoe de situatie rondom het virus in juli eruit ziet. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokken staat bij ons op de eerste plaats. We hebben daarom helaas moeten besluiten om de voorbereidingen te staken en het geplande evenementen geen doorgang te laten vinden.’’, aldus Henk van Doremalen, organisator van het evenement.

Tilburgse Kermisrun gaat niet door in 2021

De organisatie heeft besloten dat de Tilburgse Kermisrun dit jaar niet doorgaat in verband met de onzekere ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus). De inschrijving was nog niet geopend.

Lees meer